x close

Fii alături de noi!

Show de zile mari în Champions League! Bayern - Juve, dublă istorică, Barcelona, instrucție cu Arsenal

de D.G.   •   17 Mar 2016   •   00:29
Show de zile mari în Champions League! Bayern - Juve, dublă istorică, Barcelona, instrucție cu Arsenal  817

Barcelona a câștigat și returul cu Arsenal, însă mai greu decât s-ar fi așteptat mulți. Catalanii s-au impus pe Camp Nou, scor 3-1 (5-1 la general) și s-au calificat în "sferturile" Ligii.

Meciurile dintre Bayern Munchen și Juventus au fost de departe cele mai tari din această fază a competiției. După 2-2 la Torino, puțini se așteptau ca nemții să aibă atâtea probleme la Munchen cu Juve.

Italienii au marcat de două ori și aveau 4-2 la general până în minutul 73 al celui de-al doilea meci. Lewandowski și Muller au făcut ca scorul să se repete și la meciul retur și partida să se ducă în prelungiri.

Juve a cedat din punct de vedere fizic și psihic, iar Bayern a punctat în minuele 108 și 110 prin Alcantara și Coman și s-a calificat în sferturile de finală.

Wolfsburg, Real Madrid, Manchester City, Atletico, Benfica și PSG sunt celelalte echipe calificate în sferturile de finală.

Tragerea la sorți la avea loc pe 18 martie 2016, iar meciurie se vor juca pe 5-6 aprilie și 12-13 aprilie.

Mai mult, pe GSP.ro

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati