Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Silvio Berlusconi vinde AC Milan pe Facebook

Silvio Berlusconi vinde AC Milan pe Facebook

Silvio Berlusconi vinde AC Milan pe Facebook
Sursa foto: Foto: Silvio Berlusconi/Facebook
08 Mai 2016   •   08:13

Silvio Berlusconi vrea cu orice preţ să vândă echipa de fotbal AC Milan şi a anunţat că este oricând gata să renunţe la club în favorea unui investitor, pentru o sumă minima de 700 de milioane de euro, însă ar prefera ca viitorul patron să fie unul italian, anunţă Reuters.

Surse apropiate familiei Berlusconi, citate de Reuters, au dezvăluit, că la finalul lunii aprilie, un consorţiu din China ar fi oferit 700 de milioane de euro pentru preluarea clubului italian, însă Berlusconi nu a fost mulţumit de ofertă deoarece asiaticii nu erau de acord să plătească şi taxele aferente tranzacţiei.

"Tuturor celor care-mi spun că vânzarea clubului este absolut necesară, le transmit că încerc să fac asta de mai bine de un an de zile. As vrea să las echipa pe mâini bune, de preferat unui italian. Orice sugestie este binevenită.” a spus Berlusconi într-un clip postat pe contul personal de Facebook

În ciuda declaraţiilor fostului Prim Ministru Italian, surse din cadrul clubului milanez au dezvăluit că oficialii echipei încă mai încearcă să ajungă la un numitor comun cu reprezentanţii consorţiului din China.

Vara trecută, omul de afaceri thailandez Bee Taechaubol a semnat un contract preliminar, pentru 48 la sută din acţiunile clubului, dar Silvio Berlusconi s-a răzgândit în privinţa vânzării chiar înainte ca actele să fie semnate.

Silvio Berlusconi a devenit patron la AC Milan, de şapte ori câştigătoare a Ligii Campionilor, în urmă cu 29 de ani, iar clubul a fost piesa de rezistenţă a imperiului financiar al lui Berlusconi, însă în ultimii ani, echipa a intrat într-un con de umbră: a câştigat ultimul titlu în Serie A în 2011, iar în prezent este doar pe locul 7 în prima ligă din Italia.

 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi AC Milan
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close