x close

Fii alături de noi!

Îşi riscă întreaga carieră, din cauza unui tricou

de 17 Feb 2016   •   18:30
Îşi riscă întreaga carieră, din cauza unui tricou 96
Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis începerea unei proceduri disciplinare împotriva internaționalului rus Dmitri Tarasov, mijlocașul echipei Lokomotiv Moscova, care la finalul meciului de marți seară de la Istanbul pierdut cu 2-0 în fața lui Fenerbahce, în prima manșă a șaisprezecimilor de finală ale Europa League, a afișat un tricou cu imaginea lui Vladimir Putin, scrie Agerpres.

Instanța europeană consideră foarte grav acest incident, precizând că politica nu-și are locul pe un stadion de fotbal.

''Este președintele meu. Îl respect și am decis să arăt că sunt gata să-l susțin oriunde mă aflu. Am scris pe acest tricou ceea ce doream să spun'', a declarat jucătorul lui Lokomotiv Moscova.

UEFA a tratat, în trecut, cu maximă seriozitate orice incident cu motivație politică. În iulie 2015, forul fotbalistic european a amendat-o cu 30.000 de euro pe FC Barcelona, după meciul cu Juventus Torino din Liga Campionilor, în cursul căruia suporterii au afișat bannere de susținere a independenței Cataloniei față de Spania.

Cu doi ani înainte, Celtic Glasgow a fost amendată cu 50.000 de euro după meciul cu AC Milan din Champions League, în care fanii scoțieni au arborat un steag cu imaginea eroului național scoțian William Wallace și a fostului militant pentru independența Irlandei de Nord, Bobby Sands, reamintește Reuters.
poza

Actualitate

A anunțat o vizită privată în Germania. Unde a fost surprins președintele Klaus Iohannis

A anunțat că face o vizită privată în Germania, dar a fost surprins în cu totul altă parte. Șeful statului a fost pozat într-un aeroport din Spania, aproape de o staţiune celebră pentru...

27 Aug 2016  •  12:23

poza

Show

Vești minunate de la Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare, scrie Click! În ultimul timp au apărut...

27 Aug 2016  •  09:53

sati