Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tevez a plecat de la campioana Italiei. Detaliile afacerii dintre Juventus și Boca Juniors

Tevez a plecat de la campioana Italiei. Detaliile afacerii dintre Juventus și Boca Juniors

Tevez a plecat de la campioana Italiei. Detaliile afacerii dintre Juventus și Boca Juniors
13 Iul 2015   •   23:07

Clubul Juventus Torino a dat publicităţii, luni, pe site-ul oficial, detaliile acordului cu Boca Juniors cu privire la transferul atacantului Carlos Tevez.

Conform înţelegerii gruparea italiană va primi 6,5 milioane de euro în data de 15 decembrie 2016, însă și opțiunile de a transfera mai mulți jucători tineri de la Boca. 

Acordul dintre cele două cluburi mai prevede împrumutul jucătorului Guido Nahuel Vadala, până la 30 iunie 2017, la gruparea Juventus Torino, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro ce va fi plătită la 31 decembrie 2016. În plus, Juventus va avea opţiunea de a-l achiziţiona definitiv pe Vadala, până la 20 aprilie 2017, pentru 9,4 milioane de euro.

Juventus va avea opţiunea de a-i transfera definitiv, din sezonul 2017/2018, și pe jucătorii Rodrigo Bentancur Colman, Franco Sebastián Cristaldo şi Adrián Andrés Cubas, dacă va plăti câte un milion de euro pentru fiecare opţiune, sumă ce ar urma să fie achitată până la 31 decembrie 2016. Clubul italian îşi va putea exercita opţiunea pentru cei trei jucători în schimbul următoarelor sume: 9,4 milioane de euro pentru Colman, 8,2 milioane de euro pentru Cristaldo şi 6,9 milioane de euro pentru Cubas.

Juventus Torino va trebui să plătească suma de transfer până la 20 aprilie 2017.

Carlos Tevez a evoluat la Juventus Torino în ultimele două sezoane, timp în care a câștigat două titluri și o cupă a Italiei.

×
Subiecte în articol: Carlos Tevez Juventus Torino
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close