Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tigres, adversara lui River Plate în finala Copa Libertadores

Tigres, adversara lui River Plate în finala Copa Libertadores

Tigres, adversara lui River Plate în finala Copa Libertadores
23 Iul 2015   •   15:56

Echipa mexicană Tigres de Monterrey s-a calificat în finala Cupei Libertadores la fotbal, învingând pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formația braziliană Internacional Porto Alegre, miercuri seara, în manșa secundă a semifinalelor competiției, informează Agerpres.

Internaționalul francez Andre-Pierre Gignac, aflat la cel de-al doilea său joc în tricoul lui Tigres, a deschis scorul în minutul 18 al întâlnirii. Celelalte goluri au fost marcate de Geferson (min. 41, autogol) și Egidio Arevalo (min. 56) pentru învingători, respectiv Lisandro Lopez (min. 89). Rafael Sóbis a ratat un penalty pentru Tigres în min. 50. În meciul tur, disputat în Brazilia, Internacional reușise să se impună la limită, cu 2-1.

Tigres, care participă la Copa Libertadores în calitate de invitată, speră să devină prima echipă mexicană câștigătoare a acestei competiții, rezervată echipelor de pe continentul sud-american.

Mexicanii vor avea ca adversară în finală formația argentiniană River Plate, care a trecut în cealaltă confruntare din penultimul act de paraguayenii de la Guarani (3-1 în tur și 1-1 în manșa secundă).

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close