Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tragere la sorţi Liga Campionilor. Mircea Lucescu jubilează, după ce a zdrobit formaţia care îl dorea ca antrenor

Tragere la sorţi Liga Campionilor. Mircea Lucescu jubilează, după ce a zdrobit formaţia care îl dorea ca antrenor

Tragere la sorţi Liga Campionilor. Mircea Lucescu jubilează, după ce a zdrobit formaţia care îl dorea ca antrenor
Sursa foto: Foto: Gsp.ro
06 Aug 2015   •   11:46

Steaua a pierdut cu 4-2 meciul cu Partizan de la Belgrad, însă România nu a rămas fără reprezentanţi în Liga Campionilor. Mircea Lucescu s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor după ce a trecut la scor de neprezentare de Fenerbahce, formaţie care a făcut numeroase transferuri de marcă în ultima perioadă.

Șahtior s-a impus cu 3-0 în partida retur, grație golurilor lui Oleksandr Gladki (min.35), Dario Srna (min.65 din penalty) și Alex Teixeira (min.68).

"A fost un meci extrem de dificil, dar am obţinut acest scor după un meci foarte bun făcut de noi. Era un meci decisiv şi trebuie ca ambele echipe să dea totul pe teren. Sunt mulţumit de jucători, de organizare şi de cum s-au comportat jucătorii. Am făcut un joc inteligent", a spus Lucescu la DolceSport, care în această vară chiar a fost curtat de formaţia turcă.

În meciul tur, disputat săptămâna trecută în Turcia, cele două formații au terminat la egalitate, 0-0.

TRAGERE LA SORŢI LIGA CAMPIONILOR. În urma acestei calificări, Şahtior va fi cap de serie pe ruta non-campioanelor la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor, alături de Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen şi Sporting Lisabona. Aceste formaţii vor da piept cu ŢSKA Moscova, Lazio Roma, Club Brugge, AS Monaco sau Rapid Viena.

TRAGERE LA SORŢI LIGA CAMPIONILOR.  Pe ruta campioanelor, la tragerea la sorţi, Steaua ar fi fost şi ea cap de serie. Acum însă în play-off capi de serie vor fi APOEL Nicosia, FC Basel, Celtic Glasgow, Bate Borisov şi Dinamo Zagreb. Aceste formaţii vor întâlni Partizan Belgrad, Malmo FF, Maccabi Tel Aviv, Skenderbeu sau FC Astana. 

TRAGERE LA SORŢI LIGA CAMPIONILOR.   Tragerea la sorţi are loc pe 7 august.

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Mircea Lucescu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close