x close

Fii alături de noi!

Vești excelente pentru Gâlcă. Ce s-a schimbat odată cu venirea noului patron

de 24 Ian 2016   •   21:36
Vești excelente pentru Gâlcă. Ce s-a schimbat odată cu venirea noului patron 96
O dată cu sosirea noului patronat au început și investițiile la Espanyol. Formația lui Constantin Gâlcă nu are deloc un sezon bun, fiind mai aproape de retrogradare decît de partea de sus a clasamentului, însă e pregătită să mute pe piața transferurilor, scrie GSP.

Prima țintă pe care Gâlcă o are este portarul lituanian Giedrius Arlauskis, care a devenit al treilea goalkeeper din lotul lui Watford în acest moment. Catalanii vor să-l aducă împrumut pînă la sfîrșitul sezonului, anunță Mundo Deportivo.

Aceeași sursă scrie că Espanyol negociază și cu un atacant român în vîrstă de 19 ani, însă numele acestuia n-a fost dezvăluit.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati