Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Veste bombă pentru România, înainte de EURO 2016. Franța a rămas fără fundașul Raphael Varane

Veste bombă pentru România, înainte de EURO 2016. Franța a rămas fără fundașul Raphael Varane

Veste bombă pentru România, înainte de EURO 2016. Franța a rămas fără fundașul Raphael Varane
Sursa foto: Foto: Facebook / Raphael Varane
25 Mai 2016   •   12:27

Raphael Varane, fundaşul echipei Real Madrid, este indisponibil pentru Campionatul European de fotbal din Franţa, din cauza unei accidentări la coapsa stângă, fiind înlocuit cu Adil Rami (FC Sevilla) în lotul de 23 de jucători al Franţei, adversara României în partida de deschidere a EURO 2016, programată în data de 10 iunie pe Stade de France, informează Agerpres.ro.

Anunţul a fost făcut de Federaţia Franceză de Fotbal (FFF), care a precizat că examenele medicale amănunţite la care a fost supus jucătorul în cursul zilei de marţi "au confirmat diagnosticul iniţial al staff-ului medical al clubului Real Madrid", care anunţase că internaţionalul francez a suferit o "ruptură de gradul 2 la bicepsului femural stâng". "Având în vedere întârzierile provocate de această indisponibilitate, considerate prea lungi faţă de termenele limită ale echipei naţionale, Didier Deschamps a decis să nu îl reţină pe Raphael Varane pentru EURO 2016", adaugă FFF într-un comunicat. 

Forfaitul lui Varane (23 ani), unul dintre stâlpii apărării lui Deschamps, reprezintă o nouă lovitură dură pentru echipa Franţei, cu mai puţin de trei săptămâni înaintea startului EURO 2016. 

Jucătorul lui Real Madrid, care va rata şi finala Ligii Campionilor programată sâmbătă la Milano, împotriva formaţiei Atletico Madrid, a fost înlocuit pe lista de 23 de jucători a Franţei cu Adil Rami, fundaşul echipei FC Sevilla, care nu a mai fost convocat la naţionala ţării sale din iunie 2013, după ce fusese titular în timpul mandatului predecesorului lui Deschamps, Laurent Blanc. 

Adil Rami (30 ani) a evoluat duminică seara în finala Cupei Spaniei, pierdută de FC Sevilla în faţa formaţiei FC Barcelona (0-2). El a cucerit săptămâna trecută trofeul Europa League cu gruparea andaluză.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close