x close

Fii alături de noi!

Antrenorul care a fost demis pentru a doua oară într-un sezon

de 21 Feb 2016   •   16:59
Antrenorul care a fost demis pentru a doua oară într-un sezon 96
Foto: pixabay.com
Walter Zenga (55 de ani), antrenorul formaţiei Al Shaab, a fost demis, duminică, 21 februarie, după 82 de zile de la numirea în funcţie, informează mediafax.ro.
 
Fost antrenor, printre altele, la Steaua şi Dinamo, Zenga nu a putut redresa situaţia la Al Shaab, care e tot pe ultimul loc în campionatul din Emiratele Arabe Unite, cu doar 6 puncte în 19 etape.
 
Tehnicianul de 55 de ani a stat pe banca lui Al Shaab doar 12 meciuri, în toate competiţiile, reuşind două victorii (una în campionat şi una în Cupă), o remiză şi 9 înfrângeri.
 
Este a doua demitere a lui Walter Zenga în acest sezon, după cea de la Sampdoria, din luna noiembrie a anului trecut. La echipa genoveză, a stat 12 meciuri, în care a câştigat 16 puncte.
 
Ca o comparaţie, înlocuitorul său, Montella, are doar 9 puncte în 14 partide.
 
poza

Actualitate

Un turist din Mamaia, lăsat să strige după ajutor jumătate de oră. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un bărbat a aşteptat mai mult de o jumătate de oră să fie salvat de pe mare, după ce a obosit înotând şi nu s-a mai putut întoarce la mal. Omul a strigat după ajutor, iar cei de pe plajă au chemat Garda de Coastă şi Ambulanţa.

30 Mai 2016  •  15:06

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati