x close

Fii alături de noi!

Antrenorul care a fost demis pentru a doua oară într-un sezon

de 21 Feb 2016   •   16:59
Antrenorul care a fost demis pentru a doua oară într-un sezon 96
Foto: pixabay.com
Walter Zenga (55 de ani), antrenorul formaţiei Al Shaab, a fost demis, duminică, 21 februarie, după 82 de zile de la numirea în funcţie, informează mediafax.ro.
 
Fost antrenor, printre altele, la Steaua şi Dinamo, Zenga nu a putut redresa situaţia la Al Shaab, care e tot pe ultimul loc în campionatul din Emiratele Arabe Unite, cu doar 6 puncte în 19 etape.
 
Tehnicianul de 55 de ani a stat pe banca lui Al Shaab doar 12 meciuri, în toate competiţiile, reuşind două victorii (una în campionat şi una în Cupă), o remiză şi 9 înfrângeri.
 
Este a doua demitere a lui Walter Zenga în acest sezon, după cea de la Sampdoria, din luna noiembrie a anului trecut. La echipa genoveză, a stat 12 meciuri, în care a câştigat 16 puncte.
 
Ca o comparaţie, înlocuitorul său, Montella, are doar 9 puncte în 14 partide.
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati