Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România - Finlanda. Cum se pot califica "tricolorii" la EURO 2016

România - Finlanda. Cum se pot califica "tricolorii" la EURO 2016

România - Finlanda. Cum se pot califica "tricolorii" la EURO 2016
08 Oct 2015   •   12:42
ROMÂNIA - FINLANDA LIVE. Partida dintre România şi Finlanda, din această seară, se poate dovedi decisivă în vederea calificării la turneul final al Campionatului European din 2016. Pentru a se califica încă din această seară la EURO 2016, România are nevoie nu doar de un rezultat bun în partida cu Finlanda, ci şi ca Ungaria să facă un pas greşit, acasă, cu Insulele Feroe.

ROMÂNIA - FINLANDA LIVE. În clasamentul grupei F, România se află în prezent pe locul secund, cu un avans de trei puncte faţă de Ungaria şi 6 faţă de Finlanda. Ca să îşi asigure calificarea din această seară şi să nu mai depindă de rezultatele din ultima etapă, România are nevoie de un avans de minim patru puncte în faţa Ungariei, deoarece aceasta are avantajul meciurilor directe.

ROMÂNIA - FINLANDA LIVE. Cum se poate califica România la EURO 2016:
a) Dacă învinge Finlanda, iar Ungaria nu câştigă cu Insulele Feroe.
b) Dacă face egal cu Finlanda, iar Ungaria pierde cu Insulele Feroe.

ROMÂNIA - FINLANDA LIVE. În orice alt scenariu, calificarea se va decide în ultima etapă, când România joacă în deplasare, la Insulele Feroe, iar Ungaria se deplasează în Grecia.

Clasamentul Grupei F:
1. Irlanda de Nord - 17p
2. Romania - 16p
3. Ungaria - 13p
4. Finlanda - 10p
5. Insulele Feroe - 6p
6. Grecia - 3p

ROMÂNIA - FINLANDA LIVE. Primele două echipe se califică direct la EURO 2016, în timp ce ocupanta locului 3 merge la baraj. Dintre toate echipele clasate pe locul 3, cea care are cele mai multe puncte se califică şi ea automat.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close