Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali aruncă bomba. Ce achiziţie face pentru Steaua

Gigi Becali aruncă bomba. Ce achiziţie face pentru Steaua

Gigi Becali aruncă bomba. Ce achiziţie face pentru Steaua
Sursa foto: sursa: GSP
23 Oct 2015   •   18:00

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, vineri, că a discutat cu atacantul Ciprian Marica, rămas liber după rezilierea contractului cu gruparea Konyaspor, şi a precizat că, în cazul în care acesta va accepta să joace la Steaua, va avea o clauză conform căreia va putea pleca oricând va dori.

"Am vorbit eu cu Marica ieri. I-am zis să vină, să joace şi când vrea el poate să plece. Nu trebuie să îl conving, el trebuie să vadă că soluţia cea mai bună este Steaua la ora asta. Care îl ia şi îl lasă liber în orice moment. El are nevoie de şase luni. Într-un fel noi îl ajutăm pe el, nu el pe noi. Că noi nu ştim dacă el poate juca într-o lună. Poate îl antrenăm şase luni şi când îşi intră în formă atunci pleacă. Să fie sănătos. Deci eu îl ajut, nu el pe mine. Eu am încredere în el că dacă intră, într-o lună marchează goluri pentru că e valoros", a spus Becali într-o conferinţă de presă.

Oficialul stelist a negat informaţiile potrivit cărora este interesat de transferurile jucătorilor Marko Momcilovici de la Pandurii Târgu Jiu şi Claudiu Belu de la ACS Poli Timişoara. "E adevărat, am discutat despre Momcilovici, dar nu acum. Am discutat atunci, acum 7-8 luni. Belu de la Timişoara iar, nici nu am auzit de el, nu ştiu cine e. Deocamdată nu poate să ştie nimeni ce jucători vom lau în iarnă pentru că toţi jucătorii sunt acum un cumul de idei şi gânduri", a explicat finanţatorul.

În pauza competiţională din iarnă, FC Steaua va renunţa la trei jucători. "Pot să spun însă că sunt trei jucători care în iarnă vor pleca. Nu pot să le dau numele pentru că vreau să iau şi eu bani pe ei. Vor veni jucători cu siguranţă, dar nu ştiu câţi şi nici cine. Despre Alibec nu discutăm că suntem la titlu cu ei şi iar începem să vorbim, bla-bla-bla. Deci nu ne interesează Alibec deocamdată", a adăugat Becali.

Gruparea FC Steaua are în prezent cinci milioane de euro în cont, iar o parte din aceşti bani vor fi investiţi pentru ca anul viitor formaţia condusă de Mirel Rădoi să poată juca în grupele Ligii Campionilor. "Eu trebuie să îmi apăr banii şi investiţia şi trebuie să fac în aşa fel încât să intru la anul în Liga Campionilor. În iarnă acum o să iau nişte măsuri de Liga Campionilor, asta o să fac. Pentru că trebuie să îmi iau banii, nu îmi permit. Am luat banii pe Gardoş, pe Keşeru şi de pe meciurile alea din Ligă, deci vreo 5 milioane sunt în cont acum", a precizat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: steaua FCSB Gigi Becali
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close