Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Momente incredibile la Baia Mare - Steaua! 14.000 de oameni pe un stadion de 7.200 de locuri. "Puneţi furutunul cu apă pe ei!"

Momente incredibile la Baia Mare - Steaua! 14.000 de oameni pe un stadion de 7.200 de locuri. "Puneţi furutunul cu apă pe ei!"

Momente incredibile la Baia Mare - Steaua! 14.000 de oameni pe un stadion de 7.200 de locuri. "Puneţi furutunul cu apă pe ei!"
30 Oct 2015   •   11:21

Peste 14.000 de băimăreni au luat cu asalt stadionul la meciul cu Steaua din optimile Cupei României şi au făcut o atmosferă ca în Epoca de Aur a fotbalului românesc. Asta pentru că stadionul are o capacitate de doar 7200 de locuri

Observatorul n-a vrut să dea drumul partidei şi a cerut o intervenţie în forţă, dar Jandarmeria a garantat că nu vor exista incidente. "Jandarmii să intre rapid în dispozitiv şi să evacueze în cel mai scurt timp spectatorii care se află în zona interzisă. Vă ordon să puneţi furtul cu apă pe ei dacă nu vor să iasă afară din stadion!", a fost mesajul incredibil al lui Ciprian Anton, conform GSp.ro.

"Domnule observator, nu putem să facem aşa ceva. Acolo sînt femei şi foarte mulţi copii. Abia atunci s-a putea produce o tragedie dacă intervenim în forţă", a venit răspunsul reprezentantului Jandarmeriei.

Steaua a tremurat serios pentru calificarea în sferturile Cupei României. Echipa lui Mirel Rădoi a avut nevoie de penalty-uri pentru a se impune în deplasarea cu FCM Baia Mare.

×
Subiecte în articol: steaua Steaua Bucuresti Cupa Romaniei
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close