Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu, răspuns dur la "caterinca ieftină" făcută de Gigi Becali și Meme Stoica

Adrian Mutu, răspuns dur la "caterinca ieftină" făcută de Gigi Becali și Meme Stoica

Adrian Mutu, răspuns dur la "caterinca ieftină" făcută de Gigi Becali și Meme Stoica
04 Aug 2017   •   17:23

Șeful dinamovist răspunde ferm șirului de glume făcut vineri de Gigi Becali și Mihai Stoica pe tema necalificării "câinilor" roșii mai departe în Europa League.

"Eu n-am vazut in niciun campionat serios din lume o asemenea caterinca ieftina facuta de cei mai importanti oficiali ai unui club cu referire la rivalele care reprezinta aceeasi tara in competitiile europene. Nu ma regasesc intr-un astfel de fotbal si nu voi face parte din acest circ nici eu si nici Dinamo. Mi se pare de prost gust sa iti jignesti rivalii care reprezinta, la fel ca tine, Romania in Europa, profitand de un context in care unii au avut mai mult sau mai putin noroc la tragerile la sorti", a scris Mutu, pe Facebook.

Ce a spus Becali

"S-a întâmplat că în 1948 s-a înfiinţat ceva care face bucurii. Norocul nostru că s-a înfiinţat şi că există Dinamo Bucureşti, ca să ne dea nouă mare bucurie. Ei au galerie, cea mai mare din Europa. Felicitări galeriei! Ei fac şiretlicuri, ne păcălesc, dar acum e doar Steaua. Bine că s-a înfiinţat şi că există Dinamo, ca să continue bucuria noastră. Joia neagră ne-a dat o mare bucurie. Ce s-a înfiinţat atunci s-a înfiinţat pentru bucuria noastră, în 1948. Asta mi-a spus Meme aseară şi i-am zis că o să o spun în conferinţă. Mi-a cerut să nu o fac, dar am zis să o spun, ca să se înveţe minte să mai facă ei coregrafii", a spus Becali, într-o conferință de presă susținută la palatul său din Aleea Alexandru.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close