x close

Fii alături de noi!

Schimbare majoră pentru Adrian Mutu: A devenit secundul lui Ciorceri la ASA Târgu Mureș

de A.M.P   •   15 Mar 2016   •   00:25
Schimbare majoră pentru Adrian Mutu: A devenit secundul lui Ciorceri la ASA Târgu Mureș  482
Foto:facebook.com/ADRIAN.MUTU.OFFICIAL

Antrenorul principal al echipei ASA Târgu Mureș, George Ciorceri, a anunțat luni seara, la finalul partidei cu Dinamo, încheiată cu scorul de 0-0, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 de fotbal, că i-a propus lui Adrian Mutu să devină secundul său și acesta acceptat.

''Lui Adrian Mutu i-am propus și a acceptat să îmi fie secund. Nu este secund în acte, este jucător, dar el lucrează, facem planuri și el execută. Din când în când mai intervin și eu. (...) Mutu are calități de antrenor. Este un băiat deștept, a lucrat poate cu unii dintre cei mai mari antrenori din lume, are o cantitate mare de cunoștințe acumulate din teren, doar că atunci când ești jucător nu ești atent la toate detaliile și memorezi sau asimilezi doar cam ceea ce-ți convine sau ce te impresionează. Acum el trebuie să termine școala (de antrenori, n.r.), să-și ia carnetul și puțin să își tempereze tumultul, e ca o apă învolburată, vrea să le facă pe toate și într-o zi să povestească de tot ce a fost și să le facem pe toate'', a declarat George Ciorceri, citat de Agerpres.

În privința lipsei lui Adrian Mutu din teren la meciul cu Dinamo, Ciorceri a spus că era preconizat ca atacantul să intre în repriza a doua, dar că la un moment dat a avut loc o discuție cu acesta și i-a spus că îi place că ''echipa are ritm și să rămână așa''.

 

poza

Show

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade. După ideea de divorț, Oana Roman vorbește de noua ei dorință

Oana Roman face tot posibilul ca să își sudeze relația cu soțul său, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar divorța de Marius Elisei.  Vedeta a vorbit și despre un al doilea...

25 Mai 2016  •  18:34

sati