Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Afirmație șocantă a unui patron din fotbalul românesc: Suntem o ligă de proști

Afirmație șocantă a unui patron din fotbalul românesc: Suntem o ligă de proști

Afirmație șocantă a unui patron din fotbalul românesc: Suntem o ligă de proști
Sursa foto: Foto: captura Digi Sport
17 Mar 2018   •   20:51

Ninsoarea abundentă de la Botoşani le-a dat peste cap planurile organizatorilor. Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, i-a ironizat pe arbitrul şi observatorul partidei pentru decizia de a amâna duelul cu o oră.

"Mi se pare că suntem într-o zonă în care lumea devine neserioasă. Suntem o ligă de proşti. Jucăm mâine, poimâine, peste două săptămâni. Ce facem, jucăm la 1? Am avut folie până la ora 6, am avut 70 de oameni. Ce putem face cu ninsoarea asta?

Să ne sancţioneze. Mâine va ninge la fel. Stau oamenii în vestiar şi beau ceai. E o prostie. Regulamentul e semi-idiot. Am plecat de la stadion, nu e nimeni pe stadion. Jucăm fără spectatori cu Dinamo? E ca în Siberia. Chivulete, ce nume are", a spus Iftime, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Pe aici, pe la Botoşani, încercăm să dăm zăpada cu organizatorii. Este părerea tuturor, că nu trebuie să se joace. Conform regulamentului, trebuie să stăm încă o oră după ora de începere a meciului.

În principiu, nu se poate juca. Aşteptăm să avem o şedinţă şi cu observatorul. Vom stabili când putem juca, probabil mâine. Vom încerca să jucăm mâine, la ora prânzului. Dacă nu, vom veni spre Bucureşti. Suntem în vestiar, nici nu am ieşit la încălzire. Ştim că aşteptăm degeaba", a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close