Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ”Am fost ameninţat să nu mai calc în oraş, dacă nu bat pe Dinamo”. Declarație-șoc a lui Mulțescu

”Am fost ameninţat să nu mai calc în oraş, dacă nu bat pe Dinamo”. Declarație-șoc a lui Mulțescu

”Am fost ameninţat să nu mai calc în oraş, dacă nu bat pe Dinamo”. Declarație-șoc a lui Mulțescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Oct 2016   •   23:40

Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS U Craiova, a declarat după victoria, scor 2-1, cu Dinamo, că a trăit o presiune foarte mare, atât pe durata întregii partide, dar şi înaintea meciului de la Severin.

"A fost un meci cu o presiune foarte mare, cel mai mult din partea suporterilor, am fost şi ameninţat că dacă nu câştig, să nu mai calc prin Craiova. Mi s-a întâmplat pe stradă, dar chestia asta a făcut ca gustul victoriei să fie mult mai mare. Am dominat cea mai mare parte a jocului, pe final, în ultimele şapte-opt minute ne-am retras, mai ales după ce ei au băgat şi al doilea vârf. Am mutat şi eu cu Kelic şi totul a fost bine în final. Am fost echipa care a jucat mai mult timp ofensiv, am avut foarte multe faze de poartă şi ocazii. După 1-0 am riscat şi în loc să facem 2-0 sau 3-0, să închidem jocul, am luat gol. E o victorie prea frumoasă pentru a mai critica jucătorii", a declarat Gheorghe Mulţescu la un post de televiziune.

CS U Craiova va evolua în ultima etapă din turul campionatului, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, formaţie care în această etapă a învins pe Steaua, cu 1-0.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Dinamo amenintari csu craiova
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close