Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ANAF scoate la vânzare stadionul vicecampioanei României

ANAF scoate la vânzare stadionul vicecampioanei României

ANAF scoate la vânzare stadionul vicecampioanei României
02 Apr 2016   •   19:19

Problemele financiare cu care se confruntă ASA pun clubul mureşean în situaţii din ce în ce mai neobişnuite. Stadionul pe care evoluează vicecampioana României a fost scos la vânzare de FISC, iar oricine îl poate achiziţiona pentru aproximativ un milion de euro, scrie ProSport.

Exclusă de UEFA din cupele europene, în colaps financiar şi în pragul insolvenţei, ASA Târgu Mureş mai primeşte o veste proastă. Dacă din sezonul viitor au anunţat că se vor baza pe jucători tineri, iar obiectivul va fi supravieţuirea în Liga 1, mureşenii se pot trezi că pot rămâne fără stadionul Trans-Sil, după ce Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş a anunţat că va organiza, pe 18 aprilie, o licitaţe publică în care va încerca să vândă bunuri care aparţin societăţilor cu datorii, printre care şi stadionul pe care joacă în acest moment Mutu sau Ţucudean.

Aflat în proprietatea Asociaţiei Club Sportiv TRans-Sil şi descris ca "grup sanitar, bazin pentru baie, vestiar sportiv, culoar de acces, sediu administrativ si vestiar arbitrii, magazie de materiale centrală termică, tribuna C, tribuna D, tribuna E", stadionul a fost evaluat la 4.543.000 de lei, adică aproximativ un milion de euro, preţ de la care va începe şi licitaţia

×
Subiecte în articol: ANAF stadion asa targu mures vanzare
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close