Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ASA Târgu Mureș s-a despărțit de antrenorul Liviu Ciobotariu

ASA Târgu Mureș s-a despărțit de antrenorul Liviu Ciobotariu

ASA Târgu Mureș s-a despărțit de antrenorul Liviu Ciobotariu
04 Iun 2015   •   09:59

Vicecampioana României la fotbal, ASA Târgu Mureș, a anunțat că s-a despărțit de antrenorul Liviu Ciobotariu, cel care a fost aproape de câștigarea titlului cu o echipă nou-promovată.
 
''ASA Târgu Mureș dorește să le mulțumească antrenorului principal, Liviu Ciobotariu, și președintelui executiv, Narcis Răducan, pentru performanța deosebită realizată împreună cu echipa, în acest sezon. Munca din acest retur, la Târgu Mureș, a avut ca finalitate obținerea locului 2 în clasament și o luptă până în ultimul minut pentru titlul de campion'', se arată în comunicatul clubului.

Conducerea clubului ASA va anunța până la începutul săptămânii viitoare numele noului antrenor principal și al noului președinte executiv.

Ciobotariu a pregătit echipa doar în returul campionatului, preluând formația ardeleană pe locul 5 la finalul turului, cu 30 de puncte din 17 etape, la 13 puncte de liderul Steaua. Cu ex-dinamovist pe banca tehnică ASA a fost campioana returului, cu 38 puncte (12 victorii, 2 egaluri, 3 victorii, golaveraj 30-14), cu șapte mai mult decât CSMS Iași, a doua clasată într-un clasament al părții a doua a campionatului.

ASA a ratat titlul de campioană în ultima etapă, când Steaua a remizat cu CSMS Iași, 0-0, iar mureșenii au pierdut acasă cu retrogradata Oțelul Galați, 1-2.

Ciubotariu va semna, probabil, cu o echipă arabă.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close