Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ASA Tg. Mureş, CSU Craiova şi U Cluj s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României

ASA Tg. Mureş, CSU Craiova şi U Cluj s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României

ASA Tg. Mureş, CSU Craiova şi U Cluj s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României
de M.T.    |    29 Oct 2014   •   22:55

ASA Tg. Mureş, CSU Craiova şi U Cluj sunt cele trei echipe care le însoţesc pe CS Mioveni şi Steaua în sferturile de finală ale Cupei României, în urma meciurilor disputate miercuri.

După victoria controversată obţinută în faţa Stelei în campionat, ASA Tg. Mureş a câştigat fără drept de apel partida de pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-0.

Gazdele au deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Gorobsov, şi s-au desprins la trei goluri în primele zece minute ale părţii secunde, datorită reuşitelor lui Henrique şi Hora.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 77, când Bumba şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

CSU Craiova a avut nevoie de prelungiri pentru a elimina pe Viitorul, oltenii impunându-se cu 2-1 la finalul celor 120 de minute de joc.

Băluţă a înscris pentru CSU în minutul 54, dar Viitorul a reuşit să trimită meciul în prelungiri în ultimul minut al timpului regulamentar, datorită golului lui Ţîru.

În cele din urmă, craiovenii au avansat în faza următoare graţie reuşitei lui Mateiu din minutul 112.

În cea de-a treia partidă a zilei, U Cluj a învins cu 3-1 în deplasare pe FC Barşov.

Clujenii s-au desprins la 2-0 în primele 22 de minute, prin golurile marcate de Lemnaru şi Ceppelini, dar gazdele au dat impresia că pot reveni, când Machado a redus din diferenţă în minutul 28.

În cele din urmă, echipa antrenată de George Ogăraru a refăcut diferenţa de două goluri în prelungirile primei reprizei, când Ceppelini a făcut dubla şi a stabilit scorul final.

Ultimele meciuri din optimile de finală ale Cupei României vor avea loc joi.

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei csu craiova u cluj
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close