Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra bate ASA Tg. Mureș și mai are nevoie de un punct ca să ia titlul

Astra bate ASA Tg. Mureș și mai are nevoie de un punct ca să ia titlul

Astra bate ASA Tg. Mureș și mai are nevoie de un punct ca să ia titlul
25 Apr 2016   •   22:34

Astra Giurgiu mai are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a cuceri primul său titlu de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe ASA Târgu Mureş cu scorul de 4-1 (1-0), luni seara, în deplasare, în etapa a opta din faza play-off a Ligii I, scrie agerpres.ro.

Astra a dominat categoric jocul şi s-a impus prin golurile marcate de Valerică Găman (29 - penalty), Filipe Teixeira (50), Denis Alibec (77) şi Daniel Florea (87). Pentru mureşeni a marcat un gol superb argentinianul Nicolas Gorobsov (86), cu un şut la vinclu din afara careului.

Penalty-ul din care giurgiuvenii au deschis scorul, acordat după un contact între Ivan Gonzalez şi Alibec, a fost contestat de mureşeni.

ASA a jucat în zece oameni din minutul 75, când Gabi Matei a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben.

Alibec a mai ratat câteva ocazii de gol (5, 34, 44), alte situaţii bune fiind irosite de Junior Morais (39), Takayuki Seto (46) şi Daniel Niculae (89). ASA a avut şi ea oportunităţi prin Gabi Mureşan (11) şi Paul Pîrvulescu (23).

În acest sezon, ASA a câştigat ambele meciuri cu Astra din sezonul regulat, 5-1 la Giurgiu şi 3-1 la Târgu Mureş, dar Astra a învins în play-off, cu 1-0 şi 4-1. Pentru Astra a fost prima victorie la Târgu Mureş.

ASA rămâne fără victorie în play-off, având trei egaluri şi cinci eşecuri.

În ultimele două etape, Astra va juca acasă cu Dinamo şi în deplasare cu Pandurii.

×
Subiecte în articol: Astra Giurgiu steaua
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close