Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra Giurgiu, aproape calificată în playoff-ul Europa League, după 3-0 cu Slovan Liberec

Astra Giurgiu, aproape calificată în playoff-ul Europa League, după 3-0 cu Slovan Liberec

Astra Giurgiu, aproape calificată în playoff-ul Europa League, după 3-0 cu Slovan Liberec
de M.T.    |    31 Iul 2014   •   21:16

Astra Giurgiu este aproape calificată în playoff-ul Europa League, după ce a reuşit să câştige cu 3-0 meciul de pe teren propriu cu cehii de la Slovan Liberec.

Nigerianul Kehinde Fatai, revenit la Giurgiu după împrumutul de un sezon în Belgia, a fost eroul primei manşe din turul trei preliminar al competiţiei, reuşind un hattrick care oferă vicecampioanei României mari şanse să meargă în faza următoare.

Partida retur este programată săptămâna viitoare, pe 7 august, la Liberec.

Astra a avut nevoie de doar patru minute pentru a deschide scorul, Fatai înscriind primul său gol la capătul unei acţiuni personale.

Acelaşi Fatai, dar şi Budescu, de două ori, Enache şi Yahaya au ratat şanse excelente până la pauză, prima repriză terminându-se cu rezultatul stabilit în debutul întâlnirii.

Elevii lui Daniel isăilă au continuat să domine clar şi în partea a doua, dar nu au reuşit să se despindă, în ciuda situaţiilor excelente de care au beneficiat Budescu, Fatai, sau Junior Morais.

În cele din urmă, în minutul 74, Fatai a făcut 2-0, pentru ca şapte minute mai târziu să stabilească scorul final, care putea fi şi mai mare, dar Cristescu a ratat din situaţie de singur cu portarul în ultimele secunde.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close