Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra învinge Dinamo și câștigă en fanfare titlul în Liga I

Astra învinge Dinamo și câștigă en fanfare titlul în Liga I

Astra învinge Dinamo și câștigă en fanfare titlul în Liga I
02 Mai 2016   •   22:47

Astra Giurgiu a sărbătorit primul său titlu de campioană naţională printr-o victorie cu Dinamo Bucureşti, cu scorul de 4-2 (1-2), luni seara, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în etapa a noua a fazei play-off a Ligii I de fotbal, scrie agerpres.ro.

La 24 de ore după ce şi-a asigurat titlul, în urma remizei dintre Steaua şi Pandurii (1-1), Astra a obţinut o victorie fără dubii, după ce a fost condusă cu 1-0 şi 2-1.

Antun Palic (17) a deschis scorul pentru Dinamo, dar giurgiuvenii au egalat prin Junior Morais (31), care i-a dedicat golul fostului său coechipier Constantin Budescu. Dinamo a trecut din nou în avantaj înainte de pauză, prin golul lui Valentin Lazăr (42), iar Eddy Harlem Gnohere putea semna desprinderea în prelungirile primei părţi (45+1), dar mingea a lovit bara.

După pauză, Astra a ieşit decisă de la cabine şi a reuşit să întoarcă scorul în doar zece minute, prin golurile marcate de Denis Alibec (48) şi Alex Ioniţă II (56), care a înscris la prima atingere a mingii după introducerea sa pe teren. Acelaşi Ioniţă a marcat şi ultimul gol al partidei (64), după o fază similară de la prima sa reuşită.

Dinamo a reclamat şi un penalty în min. 66, după un contact între Paul Anton şi Junior Morais.

 

×
Subiecte în articol: Astra Giurgiu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close