Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Autorul golului care a făcut din FC Viitorul noua campioană a României: „La penalti m-am gândit să dau tare, pe centru şi să mă bucur”

Autorul golului care a făcut din FC Viitorul noua campioană a României: „La penalti m-am gândit să dau tare, pe centru şi să mă bucur”

Autorul golului care a făcut din FC Viitorul noua campioană a României: „La penalti m-am gândit să dau tare, pe centru şi să mă bucur”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Mai 2017   •   22:20

Mijlocaşul echipei FC Viitorul, Gabriel Iancu, autorul golului care a adus titlul de campioană pentru formaţia antrenată de Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, că la penalti s-a gândit să dea tare, pe centru şi apoi să se bucure.

"Nu ne-am gândit niciodată că putem lua campionatul. Am muncit foarte mult pentru această performanţă. La penalti m-am gândit să dau tare, pe centru şi să mă bucur. Nu cred că se aştepta nimeni că putem câştiga titlul. Am făcut tot ce ne-a spus domnul Hagi şi asta s-a văzut în teren. Cred că cei de pe Arena Naţionaă se bucură degeaba", a spus Iancu la Digisport.

Formaţia FC Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I şi, conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, este noua campioană a României.

 

×
Subiecte în articol: fc viitorul
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close