Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali a adus doi jucători noi la Steaua. Despre cine este vorba

Gigi Becali a adus doi jucători noi la Steaua. Despre cine este vorba

Gigi Becali a adus doi jucători noi la Steaua. Despre cine este vorba
23 Iun 2016   •   21:26

George Becali, finanţatorul clubului Steaua Bucureşti, a anunţat, joi, transferurile fotbaliştilor Vlad Achim de la FC Voluntari şi Adnan Aganovic de la AEL Limassol, ambii evoluând în sezonul trecut din Liga 1 la formaţia constănţeană FC Viitorul.

Becali susţine că nimic nu se mai poate întâmpla ca mutările să pice, iar Aganovic va ajunge în această seară (n. red - joi) în cantonamentul Stelei din Slovenia. Acesta a mai spus că transferurile lui Achim şi Aganovic ar putea fi ultimele realizate de Steaua în această vară, fiind convins că lotul este suficient de puternic pentru ca roş-albaştrii să recâştige titlul pierdut în dauna Astrei în sezonul trecut.

"I-am luat pe Achim şi Aganovic. Acum s-a rezolvat, vine şi Aganovic în seara asta. Merge în cantonament. Le-am spus lui MM (n. red - Mihai Stoica) şi Reghe să nu mai ceară niciun jucător! Ce s-a întâmplat anul trecut m-a făcut să cred că nu mai ştiu fotbal. Cred totuşi că avem o echipă puternică, deşi o spun cu jumătate de gură. Ce s-a întâmplat anul trecut m-a destabilizat.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close