Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Burleanu: Steaua se poate antrena la Mogoşoaia, dar până azi nu am semnat nimic

Burleanu: Steaua se poate antrena la Mogoşoaia, dar până azi nu am semnat nimic

Burleanu: Steaua se poate antrena la Mogoşoaia, dar până azi nu am semnat nimic
06 Iul 2015   •   18:35

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, luni, că formaţia Steaua are porţile deschise pentru a se antrena la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia în următorul sezon, dar a precizat că până în acest moment nu a semnat contractul de închiriere a bazei cu oficialii clubului finanţat de Gigi Becali.

"Au existat discuţii cu domnul Argăseală (n.r. - preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală), i-am spus dânsului că unei echipe de nivelul Stelei i-ar sta bine să se antreneze nu la Domneşti, ci la Mogoşoaia, unde poate beneficia de o atmosferă la cel mai înalt nivel. Acestea au fost discuţiile, am văzut şi declaraţia domnului Argăseală. În schimb, până azi nu este semnat niciun acord de pregătire. Dar Steaua are porţile deschise pentru a se antrena la Mogoşoaia", a spus Burleanu.

Contractul de închiriere a terenurilor de antrenament din cadrul bazei sportive din Bulevardul Ghencea dintre gruparea FC Steaua şi CSA Steaua a expirat în această vară. Clubul finanţat de Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu CSA Steaua Bucureşti după ce gruparea Armatei a cerut în instanţă, în 2011, anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret. Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close