Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cancan: Gabriel Tamaș riscă să ajungă la închisoare

Cancan: Gabriel Tamaș riscă să ajungă la închisoare

Cancan: Gabriel Tamaș riscă să ajungă la închisoare
24 Aug 2016   •   11:21

“Bad boys” Tamaş a comis-o grav sâmbătă noapte, după ce la câteva ore de la derbyul Steaua-Dinamo, s-a făcut ”ţăndări” într-un club din Centrul Vechi, scrie cancan.ro. Ar fi făcut praf și un telefon al unui client care a început să-l filmeze, scrie cancan.ro.

Posesorul telefonului pe care Tamaș l-a făcut praf în club a depus plângere penală! Sursele Cancan din Poliţie au confirmat că plângerea a fost înregistrată oficial la Secţia 10 şi că ofiţerii au dispus deja deschiderea unui dosar penal pe numele fundaşului.

”O persoană s-a prezentat într-adevăr la sediul Secţiei 10, în data de 21 august 2016, şi a depus plângere penală împotriva numitului Tamaş Gabriel pentru infracţiunea de distrugere. Reclamantul nu a menţionat alte violenţe săvârşite asupra sa. Drept urmare, s-a dispus deschiderea unui dosar penal, iar, după audierea părţilor implicate şi a martorilor, cauza va fi înaintată spre instrumentare Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunerea care se va impune”, au mai precizat pentru CANCAN.ro surse din cadrul Poliţiei.

În mod normal, dacă victima lui Tamaş nu-şi va retrage plângerea, iar fotbalistul va fi trimis în judecată şi condamnat (fie şi doar cu amendă) pentru distrugere, stelistului i se va ”activa” pedeapsa cu suspendare primită în 24 septembrie 2014. Atunci, judecătorii de la Sectorul 1 au hotărât ca el să fie pedepsit cu 8 luni de închisoare cu suspendare fiindcă a vandalizat o scară de bloc (de asemenea, după un episod bahic): ”

×
Subiecte în articol: Gabriel Tamas
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close