Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cât costă ca Steaua să fie Steaua. Suma exorbitantă cerută de MApN

Cât costă ca Steaua să fie Steaua. Suma exorbitantă cerută de MApN

Cât costă ca Steaua să fie Steaua. Suma exorbitantă cerută de MApN
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Mai 2016   •   18:10

După ce a evaluat brand-ul " Steaua București" la aproximativ 57 de milioane de euro, Clubul Sportiv al Armatei anunță azi la cât s-ar ridica prejudiciul pentru folosirea mărcii fără acceptul MApN, și anume 36,8 de milioane de euro!

În comunicatul remis azi, se vorbește și despre o "taxă de licență" de peste 3 milioane de euro, pe care ar trebui să o plătească anual echipa care ar dori să folosească emblema roș-albastră. 

 

Gigi Becali a reacționat imediat în urma comunicatului emis de CSA: "Ei au înregistrat marca în 2014, cum să ceri bani pentru ceva ce ai înregistrat în 2014, să ceri bani din urmă? Dar chiar dacă ar fi avut-o de atunci, ei ar fi trebuit să îmi dea mie bani, pentru că le-am făcut publicitate. Acum trebuie să o scoată la vânzare să vedem cine plăteşte, pentru că preţul corect este cât poate cineva să dea, nu cât ceri tu. Nu mai punem la socoteală că plăteşti banii pentru ceva ce nu devine al tău.

Normal că nu sunt interesat să plătesc. Ca să pot eu să platesc banii ăştia trebuie să am profit, dar eu sunt pe pierdere. Trebuie să produc 7-8 milioane de euro ca să pot să dau 4 milioane de euro. Dacă vorbesc despre transparenţă, să dea evaluarea. În ce bază au evaluat aşa? Asta înseamnă transparenţă. Ei vorbesc de transparenţă, dar nu pun evaluarea, pe ce bază s-a făcut. Arată evaluarea!", a declarat Becali la Digisport.

×
Subiecte în articol: steaua FCSB brand
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close