Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ce planuri are FRF pentru Anghel Iordănescu

Ce planuri are FRF pentru Anghel Iordănescu

Ce planuri are FRF pentru Anghel Iordănescu
23 Iun 2016   •   14:14

Anghel Iordanescu a evitat sa spuna daca va mai ramane sau nu la nationala dupa dezamagirea din Franta. "Intrebati-l pe Burleanu", a fost reactia selectionerului dupa meciul cu Albania.

De ce nu si-a anuntat Iordanescu demisia dupa meciul cu Albania? Sau de ce nu a spus ca isi duce mandatul pana la final, adica pana pe 10 iulie, si apoi se va desparti de Federatie?

O posibila explicatie vine de la Vivi Rachita, fostul secund al lui Iordanescu in fotbalul arab, la Al Ain, si un om care il cunoaste bine pe selectioner.

Iordanescu ar putea ramane in functia de director tehnic in cadrul FRF, ca un supervizor pentru urmatorul selectioner. "Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu sunt cei mai potriviti oameni sa preia nationala", mai spune Rachita.

"Eu cred ca da, Iordanescu poate ramane director tehnic. Federatia se poate folosi in continuare de experienta lui, de relatiile pe care le are Anghel Iordanescu in lumea fotbalului, de intrarea la UEFA si FIFA, pentru ca Iordanescu este o figura importanta a fotbalului mondial.", a spus Rachita la Sport.ro.

×
Subiecte în articol: Anghel Iordanescu FRF selectioner
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close