Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Christoph Daum îi dă replica lui Gică Hagi, după atacurile la adresa FRF

Christoph Daum îi dă replica lui Gică Hagi, după atacurile la adresa FRF

Christoph Daum îi dă replica lui Gică Hagi, după atacurile la adresa FRF
Sursa foto: Foto: facebook.com/10GheorgheHagi
22 Sep 2016   •   11:44

Christoph Daum nu vede normală ieșirea lui Gică Hagi în presă cu atacuri la adresa FRF. Selecționerul și-ar dori ca " Regele" să discute mai mult în privat, crezând că lucrurile s-ar putea rezolva.

"Cred că ar trebui să vorbim direct între noi și nu prin intermediul mass-mediei. Nu aceasta este calea mea. Problemele, oricare ar fi ele, trebuie să le rezolvăm între noi, nu prin intermediul altora. Ar trebui să vorbim mai mult direct, nu prin intermediari", a spus Daum, la revenirea în ţară, conform DigiSport, potrivit gsp.ro.

Gică Hagi a reacționat dur după ce a aflat că Ianis Hagi, 17 ani, n-a fost convocat la echipa națională a României. "Regele" nu înțelege cum de Ianis este ocolit de fiecare dată. "Ianis n-a fost promovat niciodată! Fotbalist care a jucat 30 de meciuri în Divizia A, la echipa care a marcat cele mai multe goluri, a jucat meci de meci. N-a fost convocat nici la U-19, n-are nici o promovare, iar alţi colegi de-ai lui de la '98 au fost convocaţi, deşi nu erau la echipa mare”.

×
Subiecte în articol: christoph daum Gheorghe Hagi FRF
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close