Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Christoph Daum îi desființează pe doi dintre cei mai buni fotbaliști români: Nu sunt dispuși să învețe

Christoph Daum îi desființează pe doi dintre cei mai buni fotbaliști români: Nu sunt dispuși să învețe

 Christoph Daum îi desființează pe doi dintre cei mai buni fotbaliști români: Nu sunt dispuși să învețe
11 Aug 2017   •   23:22

Atacat din toate părțile pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial de anul viitor, selecționerul Christoph Daum iese la contraofensivă. Și lovește pe unde apucă. În presă, în poporul român, care e nerăbdător, dar și în jucătorii pe care ar trebui să-i antreneze.

Pe doi dintre ei, pe Constantin Budescu și pe Claudiu Keșeru, îi desființează practic. "Acesti doi jucatori sunt la un nivel de unde este foarte greu sa le schimbi atat obiceiurile, cat si modul in care fac lucrurile. Este foarte important sa avem jucatori care sunt deschisi sa invete, sa se adapteze si sa se identifice 100% cu echipa nationala", a spus Daum, într-un interviu pentru realitatea.net.

Keșeru a fost golgheter în Bulgaria și unul dintre cei mai eficienți atacanți din Liga I în ultimii ani, iar Budescu a făcut jocuri fantastice la Astra Giurgiu, în sezonul trecut, având un început bun și la Steaua.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close