Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cine este Ilie Drăgan, candidat la președinția FRF

Cine este Ilie Drăgan, candidat la președinția FRF

Cine este Ilie Drăgan, candidat la președinția FRF
17 Apr 2018   •   20:59

Ilie Ștefan Drăgan este personajul mai puțin cunoscut dintre candidații la șefia FRF. Are 33 de ani și își dedică aproape tot timpul muncii alături de copii pe terenul de fotbal. A absolvit Liceul Sportiv "Sf. Pantelimon" și Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

A jucat fotbal numai la nivel de amatori, iar în prezent este preşedinte și antrenor la clubul de juniori "3 Kids Sport", înființat în anul 2008 și cu sediul în sectorul 3 din București. Toate grupele de copii din cadrul clubului participă la meciuri oficiale din campionatul municipal de fotbal al Bucureștiului, scrie sport.hotnews.ro.

Pe site-ul clubului apar câteva informații sumare despre candidatul la alegerile FRF. Este antrenor coordonator, profesor de Educație Fizică și sport, având licența UEFA A. Pregătește grupa 2003-2004.

Drăgan a intenţionat să participe la alegerile pentru preşedinţia Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti (AMFB) din 2016, dar dosarul său de candidatură a fost respins la momentul respectiv.

Ilie Drăgan este conștient că nu are șanse pentru a prelua șefia FRF, principalul motiv al candidaturii sale fiind să atragă atenția asupra problemelor de la nivelul Asociațiilor Județene de Fotbal. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close