Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ciprian Marica și-a dat acordul să vină la Steaua

Ciprian Marica și-a dat acordul să vină la Steaua

Ciprian Marica și-a dat acordul să vină la Steaua
13 Ian 2016   •   23:30

Ciprian Marica își dorește atît de mult să joace la EURO 2016 încît a acceptat să nu primească nici un ban sub formă de salariu de la Gigi Becali. În vîrstă de 30 de ani, atacantul va primi bani doar dacă Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor, scrie gsp.ro.

"Marica e la vizita medicală! Jucătorul a căzut de acord cu noi, face vizita medicală și semnează contractul dacă n-are nici o problemă la vizită. I-am spus lui Vali Argăseală să se ducă mîine de dimineață la ANAF și să spună că jucătorul nu are salariu, ci doar o primă. Ca să ia prima, trebuie să joace în cel puțin 50% din meciurile din preliminariile Ligii. Îi dăm un milion de euro primă de calificare în Ligă. El mi-a zis că nu vrea salariu. Vrea bani doar dacă ne calificăm în Liga Campionilor.
Ciprian vrea și un teren de la mine. Eu i-am spus că nu-i pot da pămîntul pentru că e evaziune fiscală și oricum eu nu leg terenurile de fotbal. Nu mai vreau să ajung la închisoare! I-am zis că atunci cînd voi scoate pămîntul la vînzare îl poate cumpăra, iar eu îi plătesc impozitele, tot", a spus Gigi Becali la Digisport.

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica steaua Gigi Becali
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close