Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Costel Gâlcă: Am pierdut puncte şi din cauza oamenilor care conduc meciurile. ASA este favorită la câştigarea titlului

Costel Gâlcă: Am pierdut puncte şi din cauza oamenilor care conduc meciurile. ASA este favorită la câştigarea titlului

Costel Gâlcă: Am pierdut puncte şi din cauza oamenilor care conduc meciurile. ASA este favorită la câştigarea titlului
30 Apr 2015   •   08:42

Costel Gâlcă a vorbit despre viitorul echipei Steaua, după înfrângerea cu ASA Târgu Mureş şi coborârea pe locul doi al clasamentului.

"Am dominat jocul. Ne-au marcat golul la o fază fixă. Ne-am creat ocazii, dar nu am putut să fructificăm nici măcar una. Trebuie să continuăm, să câştigăm cele cinci meciuri şi să stâm la mâna ASA-ului. Nu mai depindem de noi, dar trebuie să câştigăm cinci meciuri şi să aşteptăm. Sper să avem minte şi să recuperăm punctele. ASA este pe primul loc, este favorită" a spus Gâlcă.

Tehnicianul Stelei crede că echipa sa are de suferit după plecările lui Szukala, Sânmărtean şi Keseru, iar rezultatul de aseară trebuia să fie unul diferit.

"Când în decembrie mulţi spuneau că titlul e câştigat, eu ziceam că nu e aşa. De aceea aveam nevoie de toţi jucătorii. Trei jucători s-au accidentat, Papp, Tamaş şi Rusescu, dar aceste accidentări au venit şi în urma unor lovituri dure, care nu au ce căuta în fotbal. Eu cred că în seara aceasta am avut un penalty. Nu s-a acordat, dar, în fine. Nu a fost un arbitraj rău, dar punctele pe care le-am pierdut până acum au fost pierdute şi din cauza oamenilor care conduc meciurile" a mai spus Gâlcă.

×
Subiecte în articol: costel galca asa targu mures steaua
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close