Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un fost antrenor la Steaua amenință cu dezvăluiri: ''Voi da cărțile pe față''

Un fost antrenor la Steaua amenință cu dezvăluiri: ''Voi da cărțile pe față''

Un fost antrenor la Steaua amenință cu dezvăluiri: ''Voi da cărțile pe față''
22 Ian 2016   •   17:18

Fost antrenor principal la Steaua in perioada in care Mirel Radoi se ocupa de destinele echipei, veteranul Dumitru Dumitriu a decis sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca despre ce s-a intamplat in culisele echipei campioane.

Dumitriu a reactionat dupa ce Nicolae Dica, fost antrenor secund la Steaua, a declarat ca i se par ciudate declaratiile jucatorilor, care au spus ca sunt mai motivati dupa demisia lui Radoi si revenirea la lot a lui Laurentiu Reghecampf, scrie ziare.com.

"Sper sa nu supar pe nimeni, dar ce spun acum este parerea mea in legatura cu tot ce s-a intamplat din vara anului trecut si pana acum la Steaua. Voi vorbi cu cartile pe fata fara nici un pic de menajament", a spus Dumitriu pentru Fanatik.

Acesta continua si spune ca, desi il intelege pe Dica, nu crede ca antrenorul are totusi dreptate.

"Eu il inteleg perfect pe Dica. Am lucrat cu el si cu Mirel Radoi la Steaua si stiu ca acesti doi baieti chiar au pus suflet in tot ce au facut. Stiu ce tipuri de antrenamente efectuau si trebuie sa recunosc ca au avut ghinion si cu accidentarile din echipa de la vremea respectiva. Daca Steaua trecea cu bine peste meciul de la Belgrad acum vorbeam cu totii de marele antrenor Mirel Radoi. Nu uitati ca Steaua a facut o prima repriza fantastica, in deplasare, cu Partizan.

Nu uitati ca Reghecampf a preluat Steaua de la Mirel si Dica, dupa ce Steaua reusise 31 de puncte, dar ca mai departe este talentul si valoarea lui Reghe, este cu totul o alta poveste. Reghecampf este un antrenor uns cu toate alifiile chiar daca are doar 40 de ani. Nu gasesti atat de usor un antrenor in Romania, la varsta pe care o are Reghe, sa aiba trofeele pe care el le-a castigat pana acum", a mai spus acesta.

Mai mult, pe Ziare.com.

×
Subiecte în articol: steaua Mirel Radoi
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close