Antena 3 CNN Sport Fotbal intern DINAMO - STEAUA LIVE. Mihăiță Pleșan, răspunsul pe care îl așteptau toți microbiștii: Care este echipa sa de suflet

DINAMO - STEAUA LIVE. Mihăiță Pleșan, răspunsul pe care îl așteptau toți microbiștii: Care este echipa sa de suflet

DINAMO - STEAUA LIVE. Mihăiță Pleșan, răspunsul pe care îl așteptau toți microbiștii: Care este echipa sa de suflet
Sursa foto: Foto: Facebook
30 Noi 2016   •   12:29

Mihăiță Pleșan a trecut și pe la Steaua, și pe la Dinamo, și a rememorat în studioul o amintire dintr-un Derby care i-a rămas întipărită în memorie:

"Eram la Dinamo, am jucat în Ghencea și am plecat de la meci cu duba de jandarmi. Aproape am fost lovit cu o piatră în cap. E o amintire pe care nu pot să o scot din minte", scrie GSP.

Întrebat dacă are în suflet vreuna dintre echipele din Derby-ul din această seară, Pleșan a fost evaziv: "Sincer, echipa mea de suflet este Universitatea Craiova". 

Prezent și el în studio, Cătălin Munteanu a vorbit și el despre cea mai frumoasă amintire dintr-un derby, prefațând meciul din această seară. "Cap de Zmeu" îl vede pe Dorin Rotariu principalul pericol pentru poarta Stelei. 

"Sunt dinamovist de mic. Totuși, printr-o conjuctură, am ajuns la juniori la Steaua, dar sunt dinamovist. Cea mai frumoasă amintire dintr-un derby e victoria cu 4-2 din aprilie 2007.

Rotariu are 3-4 ani de când e la Dinamo, mai mereu a fost titular și poate fi un jucător determinant. Cred că dacă va fi utilizat, le va pune mari probleme celor de la Steaua", a spus Munteanu la TV Digisport.

×
Subiecte în articol: Dinamo steaua derby
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close