Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir, nervos la ieşirea de la DNA: „Dacă am fost chemat aici, nu înseamnă că sunt vinovat”

Dumitru Dragomir, nervos la ieşirea de la DNA: „Dacă am fost chemat aici, nu înseamnă că sunt vinovat”

Dumitru Dragomir, nervos la ieşirea de la DNA: „Dacă am fost chemat aici, nu înseamnă că sunt vinovat”
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   11:41

Dumitru Dragomir a fost audiat joi la sediul DNA, procurorii prezentându-i acuzaţiile din dosarul privind dezafilierea Universităţii Craiova.

 
Preşedintele Ligii Profesioniste este acuzat de abuz în serviciu, alături de Mircea Sandu şi de alţi zece membri ai Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.
 
La ieşirea de la audieri, Dragomir a fost foarte nervos şi s-a certat cu jurnaliştii care încercau să obţină declaraţii de la el, folosind injurii şi jigniri la adresa acestora.
 
Ce căutaţi, mă, după mine? Cine vă cheamă, mă, pe voi? Voi vreţi doar sânge. Ce aveţi cu mine, de ce nu mă lăsaţi să plec de aici? Cine sunteţi voi ca să faceţi abuzurile astea?”, a ţipat oficialul LPF la adresa jurnaliştilor, după ce înainte le explicase că „sunt învinuit, nu inculpat”.
 
Dragomir a mai spus că „Mititelu trebuia să ne cheme în instanţe civile, dacă acest comitet federal greşea. Aşa scrie în regulament”, iar după ce spiritele s-au mai calmat a dezvăluit motivul pentru care a fost chemat la DNA: „Am fost chemat pentru a mi se prezenta de către procurori învinuirile care mi se aduc. Nu ştiu care sunt acestea, n-am avut timp să le citesc. Le voi citi în linişte, vreo zece zile, şi apoi dau un răspuns”.
 
Înainte de a se urca în maşină şi de a pleca, şeful Ligii Profesioniste a trimis o ultimă săgeată către jurnalişti: „Dacă voi fi vinovat, voi suporta consecinţele legii. Dacă nu voi fi vinovat, unii dintre voi, care m-aţi jignit, să veniţi să vă cereţi scuze”. Fără a uita să menţioneze că „prezenţa mea aici nu înseamnă că sunt şi vinovat”.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close