Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir, reacție după condamnarea primită în dosarul Universității Craiova: Ce să fac? Să-mi ia viața!

Dumitru Dragomir, reacție după condamnarea primită în dosarul Universității Craiova: Ce să fac? Să-mi ia viața!

 Dumitru Dragomir, reacție după condamnarea primită în dosarul Universității Craiova: Ce să fac? Să-mi ia viața!
13 Iun 2016   •   14:00

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, reacționează după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Universității Craiova, alături de Mircea Sandu. În plus, cei doi trebuie să plătească o sumă uriașă.

"Nu se pune acum decizia în aplicare. Nu cred că este adevărată această chestie. Craiova era în B când s-a decizia. Toți fotbaliștii români din ultimii 10 ani nu valorează 240 de miliaone de euro. Eu nu cred așa ceva. Înseamnă că doamna judecător este expertă în fotbal. Nimeni din Adunarea Generală nu a fost chemat ca martor. Decizia a fost luată în Comitetul Executiv, ca urmare a raportului directorului juridic de la FRF, iar Adunarea Generală a consfințit-o. Nimeni nu a declarat nimic împotriva mea. Eu nu am avut niciun beneficiu și nu mi-am însușit nimic. Am votat democratic. Ce treabă am eu și LPF? Și eu și cei din Adunarea Generală suntem nevinovați. Am votat după regulamentul FRF, FIFA și UEFA. Tot ce are FRF, sediu, stadion și terenuri, nu fac 200 de milioane de euro. Este o aberație. Toți jucătorii români din ultimii zece ani nu valorează atât. Nu nu cred că asta e verdictul. Este o aberație. Doamna judecător nu a înțeles procesul. Ce să fac? Să-mi ia viața. Sunt pensionar și am două case. Să mi le ia. Este fără precedent, Doamne, Dumnezeule", a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close