Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Echipa de tineret a României a pierdut la scor de neprezentare în Franţa, în preliminariile CE 2013

Echipa de tineret a României a pierdut la scor de neprezentare în Franţa, în preliminariile CE 2013

Echipa de tineret a României a pierdut la scor de neprezentare în Franţa, în preliminariile CE 2013
Sursa foto: Foto: uefa.com
de M.T.    |    11 Noi 2011   •   08:58

Echipa de tineret a României nu mai are practic nicio şansă de a se califica la Campionatul European din 2013, după ce a pierdut la Nantes împotriva Franţei, scor 0-3.

După cinci meciuri disputate, elevii lui Emil Săndoi se află pe locul 3 în grupa a 9-a, cu 5 puncte. Lider este Franţa, cu 12 puncte, în timp ce Slovacia se află pe poziţia secundă, cu 9 puncte, dar şi un meci mai puţin disputat.

Începutul meciului de pe Stade de la Beaujoire a fost echilibrat. Gazdele au avut posesia, dar cu excepţia ocaziei lui Kakuta din minutul 22 nu au creat pericol la poarta lui Alexandru Pena, în timp ce echipa României a încercat să dea lovitura pe contraatac.

Francezii au deschis scorul în minutul 38, prin Cabella, care a înscris din interiorul careului după o pasă superbă, cu pieptul, a lui Lacazette.

Acelaşi Cabella putea dubla avantajul gazdelor în debutul părţii a doua, dar execuţia sa din lovitură liberă a fost respinsă excelent de Pena, portarul român intervenind decisiv şi în faţa lui Sunu, câteva minute mai târziu, pentru ca apoi să fie ocrotit de şansă cu 20 de minute înainte de final, când Guilavogui a tras puţin pe lângă din mijlocul careului.

Forcingul francezilor a dat în cele din urmă roade în minutul 73, când Lacazette a făcut 2-0, şapte minute mai târziu Corchia stabilind scorul final dintr-o lovitură liberă la care Pena nu a avut replică.

România a încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Groav a fost eliminat în minutul 89, pentru două cartonaşe galbene.

Franţa: Al Ahamada - Corchia, Mavinga, Mirin, Varane, Giulavogui, Cabella (Joseph Monrose 76), Coquelin, Lacazette (Sanogo 73), Kakuta (Bulot 63), Sunu

România: A. Pena - Râpă, Muth (Mustaţă 57), Beţa, Mladen, Fl. Ilie, C. Matei (Buhuşi 71), I. Maxim, Sg. Buş, M. Alexe, Enache (Grozav 46).

×
Subiecte în articol: România Franta
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close