Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fanii Stelei trăiesc un nou „sabotaj-șoc”, în meciul cu Manchester City. „Acum le-au schimbat dinamoviștii și echipamentul”

Fanii Stelei trăiesc un nou „sabotaj-șoc”, în meciul cu Manchester City. „Acum le-au schimbat dinamoviștii și echipamentul”

Fanii Stelei trăiesc un nou „sabotaj-șoc”, în meciul cu Manchester City. „Acum le-au schimbat dinamoviștii și echipamentul”
24 Aug 2016   •   22:51

Manchester City și Steaua s-au întâlnit miercuri în returul play-off-ului Ligii Campionilor.

Dacă în prima manșă, pe Arena Națională, când englezii s-au impus cu 5-0, Steaua a suferit o umilință istorică în tribune, când dinamoviștii au sabotat coregrafia roș-albaștrilor, nici în Anglia lucrurile nu au fost roz.

Steaua a evoluat într-un echipament alb, cu o dungă subțire roșie, care să aducă aminte de echipamentul în care steliștii au câștigat finala Cupei Campionilor Europeni de acum 30 de ani, din 1986. Dar pentru mulți fani, culorile au adus aminte mai degraba de culorile marii rivale, Dinamo București.

Iar cum amintirea umilinței de pe Arena Națională e încă vie, câțiva au comentat pe Facebook că ”Dinamo a reușit să saboteze acum și echipamentul steliștilor”.

Singura consolare ar fi că numerele de pe tricouri sunt albastre (vezi galeria foto).

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close