Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Voluntari, o nouă victorie în fața Astrei Giurgiu

FC Voluntari, o nouă victorie în fața Astrei Giurgiu

FC Voluntari, o nouă victorie în fața Astrei Giurgiu
Sursa foto: Pixabay
24 Iul 2017   •   23:10

FC Voluntari a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, într-un ultim meci din etapa a 2-a a Ligii I de fotbal. 

FC Voluntari s-a impus din nou în faţa Astrei, într-o reeditare a finalei Cupei României. 

Ilfovenii au deschis scorul prin autogolul fundaşului brazilian Erico Da Silva (18), care a deviat în propria poartă centrarea lui Gabriel Deac, lansat de portarul Dragoş Balauru. Silviu Balaure (38) a restabilit egalitatea, după o minge recentrată de Anthony Le Tallec. Pentru Balaure a fost primul gol în Liga I. 

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu s-a desprins după pauză prin golurile marcate de Laurenţiu Marinescu (63 - penalty) şi Alexandru Tudorie (66). Lovitura de pedeapsă a fost una controversată, fiind acordată pentru un henţ la Florin Bejan, după un şut al lui Alexandru Răuţă. 

În acest meci au evoluat trei jucători cu nume asemănătoare, portarul Dragoş Balauru, fundaşul Ionuţ Balaur (ambii la FC Voluntari) şi mijlocaşul Silviu Balaure (Astra). 

Pentru Astra este primul eşec în actuala stagiune competiţională, după două victorii şi un egal (în Liga I şi preliminariile Europa League). Joi, echipa antrenată de Edi Iordănescu va juca joi, la Giurgiu, cu FK Oleksandria, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League. 

FC Voluntari nu avea niciun gol marcat şi niciun punct înaintea meciului. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Astra Giurgiu fc voluntari Liga I
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close