Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCSB - Sporting, 1 - 5. Elevii lui Nicolae Dică s-au făcut de râs în repriza a doua

FCSB - Sporting, 1 - 5. Elevii lui Nicolae Dică s-au făcut de râs în repriza a doua

FCSB - Sporting, 1 - 5. Elevii lui Nicolae Dică s-au făcut de râs în repriza a doua
Sursa foto: Foto: Facebook/FC Steaua Bucuresti
23 Aug 2017   •   23:20

UPDATE: Final de meci pe Arena Națională. Sporting se impune la un neverosimil (după prima repriză) 1 - 5 și merge în Liga Campionilor. FCSB va evolua în Europa League. Jucatorii lui Sporting s-au distrat în a doua parte a jocului, pe fondul unor greșeli uriașe făcute de elevii lui Nicolae Dică.

UPDATE: Minutul 87, Battaglia duce scorul la un incredibil 1 - 5. Apărarea FCSB, visătoare, portughezii pragmatici.

UPDATE: Minutul 74. FCSB este în genunchi. Bas Dost finalizează simplu, pentru 1 - 4, după o fază făcută de Gelson Martins.

UPDATE: Visul FCSB pare să se fi sfârșit. Sporting conduce cu 3 - 1, gol Gelson Martins, în minutul 64. FCSB ar avea nevoie de trei reușite pentru calificare.

UPDATE: Eroare mare pe axul central al apărării lui FCSB. Acuna marchează după o ieșire neinspirată a lui Niță. 1 - 2 FCSB - Sporting

UPDATE: Nicolae Dică a făcut prima schimbare la pauză. Budescu a fost înlocuit de Florin Tănase.

UPDATE: Pauza pe Arena Națională. 1 - 1 între FCSB și Sporting, după o primă repriză în care Sporting a fost echipa mai periculoasă, dar FCSB a arătat calitate în atac prin Alibec și Budescu. Partida este deschisă oricărui rezultat.

UPDATE: GOOOOL FCSB. Minutul 21. Alibec a recuperat o minge în terenul advers, a pătruns și a tras la poartă, Rui Patricio a respins în față, iar Junior Morais a trimis simplu în poartă. Speranțe reaprinse pe Arena Națională.

UPDATE: Început dezastruos de meci pentru FCSB, care este condusă cu 1 - 0 de Sporting. Seydou Doumbia a marcat în minutul 13 din apropiere, după o fază fixă. Cert este că nu vom avea prelungiri.

UPDATE: Jorge Jesus produce prima surpriză a serii, titularizând în atacul lui Sporting pe Seydou Doumbia, ivorianul fiind preferat în locul lui Bas Dost, golgeterul echipei din sezonul trecut.

Echipele de start:

FCSB: Niţă - Enache, Larie, Momcilovic, Junior Morais - OV. Popescu, L. Filip - Teixeira, Budescu, Golofca - Alibec

Rezerve: Stăncioiu - Gnohere, F. Tănase, Pleaşcă, Achim, De Amorim, Man

Antrenor: Nicolae Dică

 

Sporting: Rui Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao - Battaglia, Adrien Silva - Gelson Martins, Bruno Fernandes, Acuna - Doumbia

Rezerve: Salin - Alan Ruiz, B. Cesar, Petrovic, Bas Dost, Medeiros, Figueiredo

Antrenor: Jorge Jesus

 

 

Știrea inițială

FCSB are nevoie de victorie, miercuri seară, pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, orice egal cu goluri calificând-o pe Sporting, după 0 - 0 la Lisabona.

Există, desigur, varianta unui egal identic cu cel din tur și deciderea calificării la lovituri de departajare, însă este varianta nerecomandată cardiacilor.

Partida va începe la 21.45 și va fi LIVE TEXT pe www.antena3.ro.

Pe Arena Națională sunt așteptați aproximativ 50.000 de fani, iar surprizele pregătite de cei doi tehnicieni nu sunt foarte multe.

Nicolae Dică va miza pe Lucian Filip în locul suspendatului Pintilii, iar în echipă își poate face loc și Constantin Budescu, revenit după accidentarea care nu i-a permis să joace în tur. Mai mult, primul ”11” a fost dezvăluit de Gigi Becali, în direct la TV, în cursul zilei de miercuri.

Jorge Jesus nu-l va folosi nici de această dată pe William Carvalho, al cărui transfer în Premier League pare doar o chestiune de ore.

Echipe probabile:

FCSB: Fl. Niță - Enache, Larie, Momcilovici, J. Morais - Ov. Popescu, L. Filip - Teixeira, Budescu, Golofca - Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Gnohere, Fl. Tănase, Pleașcă, Achim, Amorim, Man
Antrenor: Nicolae Dică

Sporting: Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao - A. Silva, Battaglia - Gelson, B. Fernandes, Acuna - Dost
Rezerve: Salin, A. Pinto, A.Ruiz, B. Cesar, Medeiros, Figueiredo, Doumbia
Antrenor: Jorge Jesus

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close