Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Finul Rădoi îl desființează pe Gigi Becali: Nu este normal. Poate fi o mare problemă pentru club

Finul Rădoi îl desființează pe Gigi Becali: Nu este normal. Poate fi o mare problemă pentru club

Finul Rădoi îl desființează pe Gigi Becali: Nu este normal. Poate fi o mare problemă pentru club
Sursa foto: Foto: Gsp.ro
18 Iul 2016   •   17:03

Steaua a început sezonul cu un trofeu, Cupa Ligii după 2-1 cu Chiajna, dar roş-albaştrii nu au impresionat prin joc și primesc o lovitură neașteptată din partea lui Mirel Rădoi, fost antrenor al Stelei. 
 

Rădoi l-a desființat pe Gigi Becali pentru strategia de transferuri. "Una e să vreau, una este să şi aduci. Nu este normală această strategie, vorbim de ani de zile de asta. Nu putem să ne schimbăm strategia la fiecare săptămână, după fiecare meci, după fiecare tur preliminar. Investesc, nu investesc, faliment, insolvenţă...”, a spus Rădoi.

Rădoi le dă și o veste proastă steliștilor: „Poate fi o mare problemă la club. Peste 90% dintre jucători vor să plece. De ce? Tocmai din cauza nesiguranţei pe care o văd săptămână de săptămână. Nu mi se pare deloc normal. Cei de afară ne urmăresc şi va fi foarte greu ca jucători de valoare să ajungă în România când văd această atitudine!", a declarat Rădoi la DolceSport, conform prosport.ro.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close