Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, înaintea meciului cu Manchester City: "Nu ne poate califica decât Dumnezeu!"

Gigi Becali, înaintea meciului cu Manchester City: "Nu ne poate califica decât Dumnezeu!"

Gigi Becali, înaintea meciului cu Manchester City: "Nu ne poate califica decât Dumnezeu!"
05 Aug 2016   •   13:42

Gigi Becali este realist în privinţa şanselor la calificarea în grupele Ligii Campionilor. Steaua a picat cu Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor. Primul meci se va disputa la Bucureşti, pe 16-17 august, returul - peste o săptămână, scrie ProSport.

Steaua a avut ghionion la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor. Vicecampioana României va întâlni Manchester City, cel mai puternic adversar din play-off. Gigi Becali este realist şi el şi spune că sunt şanse foarte mici ca Steaua să realizeze surpriza.

Gigi Becali a vorbit şi despre transferuri şi spune că doar Denis Alibec ar putea ajuta Steaua să facă un rezultat bun cu City. În schimb, susţine că a făcut o ofertă de un milion de euro pentru Konate, însă aşteaptă răspunsul de la Sparta Praga. Despre Stanciu, Becali spune că nu va pleca pentru mai puţin de 10 milioane de euro:

"Nu ne poate califica decât Dumnezeu. Depindem de primul meci. Dacă scoatem un rezultat bun, putem avea emoţii pentru calificare. Să zicem că singurul ne poate ajuta ar fi "De Alibec". Pentru Konate am făcut ofertă de un milion de euro. Eu nu i-am cerut legitimaţia, dar a zis că este impresarul lui. Am negociat şi salariul lui, numai să accepte Sparta oferta de un milion de euro.

Nu se pune problema ca Stanciu să plece. Becali nu-l dă pe 6 milioane. Dacă e să plece acum, acum, poate să plece pe 10 milioane. După meciul cu City, dacă dă gol, pleacă pe 15 milioane de euro. Eu cred că îl va depăşi pe Chiricheş la preţul de transfer. Pentru Chiricheş am negociat de la 10,5 milioane de euro, dar am zis să-mi dea 8,5 milioane într-o singură tranşă

Dacă Stanciu avea 5 centimetri în plus, ceream 40-50 de milioane de euro. Stanciu este un jucător de geniu. Eu vând geniul lui Stanciu", a declarat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Manchester City
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close