Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, reacție șocantă după partida cu Foresta. ”Poți să ai încredere când e beat?”

Gigi Becali, reacție șocantă după partida cu Foresta. ”Poți să ai încredere când e beat?”

Gigi Becali, reacție șocantă după partida cu Foresta. ”Poți să ai încredere când e beat?”
27 Oct 2016   •   23:59

Steaua a câştigat la Suceava, 2-1 cu Foresta, în meciul în care Bogdan Mitrea a evoluat din nou dezamăgitor şi l-a făcut pe Gigi Becali să-i anunţe pe fanii Stelei "să-l uite".

La finalul partidei, finanţatorul vicecampioanei a spus că e încântat de progresul lui Ovidiu Popescu, a comentat escapada lui Tamaş în Centrul Vechi, a anunţat că Mitrea nu mai are ce căuta în lot, dar şi că e în căutarea a doi fundaşi centrali: "Evoluţia lui Ovidiu Popescu mă încântă din ce în ce mai mult. E deja consacrat, poţi să-l bagi oricând. Are forţă, viteză, stă bine cu tehnica, nu-mi mai fac probleme pentru el, e deja un jucător câştigat.

Mie mi-a plăcut dintotdeauna Enceanu, dar ei nu prea l-au băgat, nu ştiu de ce. Acum e greu să intre el, deja vin toţi jucătorii. Avem şase mijlocaşi centrali şi trebuie să joace doar doi.

Acum stăm cel mai prost la fundaşii centrali, o să mai luăm pe cineva. Tamaş e un fotbalist extraordinar, dar nu pot rămâne indiferent faţă de lucrurile pe care le face. Nu se poate aşa la infinit. Nu poţi pune bază în el dacă face lucrurile astea. Aşa, ca joc, nu ai ce să spui, dar poţi să ai încredere când e beat? Poate să facă ce vrea, dar dacă în timpul liber bei şi întârzii la antrenament...Am făcut o excepţie cu el, a avut în contract 50.000 de euro amendă, dar are un demon al băuturii, care nu-l lasă în pace.

Ne trebuie doi fundaşi centrali. Uitaţi-l pe Mitrea!", a spus Becali, potrivit ProSport.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Liga I Gabriel Tamas
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close