Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hagi, atac incredibil către CFR Cluj

Hagi, atac incredibil către CFR Cluj

Hagi, atac incredibil către CFR Cluj
Sursa foto: Foto: cfr1907.ro
03 Oct 2015   •   23:09

Hagi a răbufnit la finalul meciului cu Pandurii şi a atacat-o pe CFR Cluj, care a anunţat că îşi va lua cele 6 puncte înapoi.

Hagi spune că nu este corect ca CFR să îşi ia punctele înapoi, cât timp s-a votat că cine are probleme financiare să fie depunctat, nu retrogradat, cum s-a întâmplat cu Vaslui şi Rapid.

"Anul trecut s-a votat! Ca să nu cadă echipele în B, că au probleme, nu mai luăm partea financiară la licenţiere. Pe româneşte, nu? De ce? Pentru nişte cluburi s-a făcut asta, da? Pentru că unele cluburi au putere, au relaţii şi au dat la Federaţie lucrul ăsta. Păi şi tu te duci după să reclami Federaţia că ţi-a luat punctele? Când s-a dat regulamentul ai acceptat că dacă eu am datorii în contul ăsta se iau nişte puncte? Atunci cum? Acum vor punctele înapoi! Comedie! Suntem în România şi acceptăm orice! Păi cum aşa? Îl văd pe domnul Mureşan că îşi iau punctele înapoi. Păi nu aţi acceptat că aşa e? Dacă era pe regulament, cum au căzut Vaslui şi Rapid, eraţi OUT! Eu aşa ştiu!", a declarat Hagi, conform Monitorulcj.ro.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Gheorghe Hagi
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close