Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ion Țiriac, mesaj categoric pentru Nicolae Badea, fostul acționar al lui FC Dinamo

Ion Țiriac, mesaj categoric pentru Nicolae Badea, fostul acționar al lui FC Dinamo

Ion Țiriac, mesaj categoric pentru Nicolae Badea, fostul acționar al lui FC Dinamo
18 Aug 2017   •   16:32

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, vineri, că nu crede că fostul acţionar al FC Dinamo, Nicolae Badea, "va muri de foame" dacă cedează dreptul de folosinţă asupra stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru a putea fi modernizat în vederea organizării în România a Campionatului European de fotbal din 2020.

"Cluburi ca Dinamo sau Steaua nu trebuie să dispară niciodată. Nu ştiu exact situaţia la Dinamo, ştiu doar că e o dispută între privat şi Ministerul de Interne. Nu cred că domnul Nicolae Badea o să moară de foame dacă le dă stadionul celor de la Dinamo. Sunt mai multe variaţii pe tema asta. S-a spus că terenul ăla e prea preţios şi prea în mijlocul Bucureştiului ca să rămână stadion, mai ales că nu are parcare şi alte treburi. Şi că ar fi mai bine să se mute. Da, dar înainte să se mute să văd făcut stadionul cel nou cu 30-40.000 locuri", a afirmat Ţiriac.

La 27 februarie, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, anunţa că există riscul ca Stadionul Dinamo să nu intre în planul de modernizare pentru organizarea în România a EURO 2020. El menţiona că arena are mai mulţi proprietari, printre care ACS FC Dinamo Bucureşti, societate aparţinând fostului acţionar majoritar al clubului de fotbal, Nicolae Badea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Dinamo
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close