x close

Fii alături de noi!

Iordănescu mai face o încercare de a-i obține pe steliștii doriți la Națională. Ce mesaj a transmis

de D.G.   •   09 Ian 2016   •   00:24
Iordănescu mai face o încercare de a-i obține pe steliștii doriți la Națională. Ce mesaj a transmis 817
Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, vineri seară, că toate echipele trebuie să trimită jucătorii chemaţi la echipa naţională, el subliniind că turneul din această iarnă este aprobat de Comitetul Executiv şi că selecţia pentru Campionatul European începe de la primul turneu.

"Eu cred că lucrurile sunt clare, pot discuta cu antrenorul Stelei, cu cel de la Viitorul, de la Dinamo sau de la Pandurii. Lucrurile sunt clare pentru că e un turneu aprobat de Comitetul Executiv şi toate echipele trebuie să trimită jucătorii chemaţi la echipa naţională. Selecţia pentru Campionatul European începe de la primul turneu pe care îl vom face. Sunt mulţi jucători tineri în această selecţionată divizionară, trebuie să li se dea o şansă şi lor pentru că avem o arie de selecţie redusă şi până la urmă singura echipă care reprezintă România într-o competiţie europeană este echipa naţională", a spus Iordănescu.

Anghel Iordănescu şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf sunt în conflict cu privire la jucătorii echipei Steaua care vor fi chemaţi la echipa naţională pentru turneul din această iarnă, de pregătire a turneului final al Campionatului European din Franţa.

Iordănescu a afirmat, joi, că nu va face nicio concesie clubului Steaua în privinţa fotbaliştilor pe care îi va convoca pentru turneul de pregătire, în timp ce Reghecampf a precizat că nu va permite celor mai buni jucători ai săi să meargă la acţiuni ale primei reprezentative care nu sunt în calendarul FIFA.

Echipa naţională are programat în această iarnă, între 24 ianuarie şi 6 februarie, un turneu în care va disputat câteva amicale, care se suprapune cu perioada de pregătire a formaţiilor de club. Locul în care prima reprezentaivă va desfăşura cantonamentul nu este stabilit încă.
poza

Actualitate

Victor Ponta dă cărţile pe faţă în cazul prieteniei cu Erdogan

Victor Ponta a explicat, sâmbătă seară la Q&A cu Alessandra Stoicescu, care este relaţia sa cu Recep Tayyip Erdogan. ''Am avut, şi am făcut eforturi în acest sens, să am o relaţie...

30 Iul 2016  •  23:53

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati