x close

Fii alături de noi!

Iordănescu mai face o încercare de a-i obține pe steliștii doriți la Națională. Ce mesaj a transmis

de D.G.   •   09 Ian 2016   •   00:24
Iordănescu mai face o încercare de a-i obține pe steliștii doriți la Națională. Ce mesaj a transmis 817
Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, vineri seară, că toate echipele trebuie să trimită jucătorii chemaţi la echipa naţională, el subliniind că turneul din această iarnă este aprobat de Comitetul Executiv şi că selecţia pentru Campionatul European începe de la primul turneu.

"Eu cred că lucrurile sunt clare, pot discuta cu antrenorul Stelei, cu cel de la Viitorul, de la Dinamo sau de la Pandurii. Lucrurile sunt clare pentru că e un turneu aprobat de Comitetul Executiv şi toate echipele trebuie să trimită jucătorii chemaţi la echipa naţională. Selecţia pentru Campionatul European începe de la primul turneu pe care îl vom face. Sunt mulţi jucători tineri în această selecţionată divizionară, trebuie să li se dea o şansă şi lor pentru că avem o arie de selecţie redusă şi până la urmă singura echipă care reprezintă România într-o competiţie europeană este echipa naţională", a spus Iordănescu.

Anghel Iordănescu şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf sunt în conflict cu privire la jucătorii echipei Steaua care vor fi chemaţi la echipa naţională pentru turneul din această iarnă, de pregătire a turneului final al Campionatului European din Franţa.

Iordănescu a afirmat, joi, că nu va face nicio concesie clubului Steaua în privinţa fotbaliştilor pe care îi va convoca pentru turneul de pregătire, în timp ce Reghecampf a precizat că nu va permite celor mai buni jucători ai săi să meargă la acţiuni ale primei reprezentative care nu sunt în calendarul FIFA.

Echipa naţională are programat în această iarnă, între 24 ianuarie şi 6 februarie, un turneu în care va disputat câteva amicale, care se suprapune cu perioada de pregătire a formaţiilor de club. Locul în care prima reprezentaivă va desfăşura cantonamentul nu este stabilit încă.
poza

Actualitate

Dezbatere publică de doar câteva ore pe ordonanța privind cărţile scrise în penitenciar

Proiectul de ordonanță de urgență al Ministerului Justiției, care prevede scăderea a 20 de zile din pedeapsa deținuților care scriu cărți, nici bine nu a intrat în dezbatere publică că deja s-a...

28 Iun 2016  •  01:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati