Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Juventus Bucureşti a promovat în Liga I

Juventus Bucureşti a promovat în Liga I

Juventus Bucureşti a promovat în Liga I
Sursa foto: Foto: Frf.ro
30 Apr 2017   •   20:15

 Juventus Bucureşti, liderul Ligii a II-a de fotbal, a promovat în primul eşalon după ce UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului 3, a fost învinsă duminică în deplasare de Dunărea Călăraşi cu scorul de 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a 32-a. 

Singurul gol al meciului de la Călăraşi a fost înscris de Ştefan Mardare în minutul 31. Andor, de la oaspeţi, a văzut cartonaşul roşu în al treilea minut de prelungire. UTA Bătrâna Doamnă venea după o serie de trei victorii. 

Tot duminică, Juventus Bucureşti a învins-o acasă pe CS Baloteşti cu scorul de 3-1 (1-1). Învinsă în precedentele două etape, Juventus a început mai slab şi duminică şi a fost condusă după golul lui Valentin Andrei din minutul 29. Florin Cazan a reuşit apoi dubla, în minutele 34 şi 62, iar Bogdan Marciuc a înscris în propria poartă în minutul 78. 

Juventus nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului 3, UTA Bătrâna Doamnă, astfel încât echipa bucureşteană şi-a asigurat promovarea în Liga I

Rezultate: 
sâmbătă 
CS Mioveni - CS Metalul Reşiţa 5-1 
CS Afumaţi - FC Chindia Târgovişte 2-1 
CS FC Olimpia 2010 Satu Mare - ACS ASU Politehnica Timişoara 1-1 
duminică 
SC Juventus Bucureşti - CS Baloteşti 3-1 
AFC Dunărea 2005 Călăraşi - ACS UTA Bătrâna Doamnă Arad 1-0 

Marţi are loc întâlnirea FC Braşov - ACS Dacia Unirea Brăila. 

În clasament, pe primul loc se află Juventus Bucureşti, cu 69 puncte (29 jocuri), urmată de ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 57 puncte (28 j), UTA Bătrâna Doamnă Arad, 56 p (29 j), CS Mioveni, 54 p (29 j), FC Braşov, 53 p (28 j), Chindia Târgovişte, 50 p (28 j) etc. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close