Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf, amenințări la adresa lui Dinamo: Tăvălugul e în deal și pleacă

Laurențiu Reghecampf, amenințări la adresa lui Dinamo: Tăvălugul e în deal și pleacă

Laurențiu Reghecampf, amenințări la adresa lui Dinamo: Tăvălugul e în deal și pleacă
17 Aug 2016   •   20:19

Steaua promite să se răzbune pe teren, după farsa de la meciul cu Manchester City, la care fanii dinamovişti au orchestrat o coregrafie a cărui mesaj a fost "Doar Dinamo Bucureşti". Antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, promite că elevii săi vor da răspunsul la marele derby de sâmbătă.

"Mai sunt trei zile până la meciul cu Dinamo. O să vedem ce se întâmplă. Tăvălugul e în deal şi pleacă. Vedem peste trei zile ce se întâmplă. Până atunci, fiecare e liber să facă ce vrea.

Sabia a fost scoasă din teacă şi se ascute. Noi vom da singurul răspuns la acest mesaj sâmbătă, pe teren", a spus tehnicianul vicecampioanei, la Digi Sport.

În acelaşi timp, Reghecampf este de părere că infinitele discuţii dintre CSA Steaua şi echipa de fotbal au jucat un rol important în ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Manchester City.

"Eu cred că acel mesaj ne-a unit pe toţi, pe toţi cei care iubesc Steaua. Ar trebui să fie un semnal şi pentru oamenii de la CSA. Gigi face orice să revenim la normal, dar nu poate plăti 40 de milioane pentru ceva ce nu există. Investeşti 40 de milioane în echipa de fotbal, în stadion, într-o bază sportivă, în lucruri pe care le poţi folosi", a precizat Reghe.

×
Subiecte în articol: steaua Laurentiu Reghecampf Dinamo derby
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close