Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LIGA I. Prima victorie a sezonului pentru Pandurii, Ceahlăul confirmă forma bună

LIGA I. Prima victorie a sezonului pentru Pandurii, Ceahlăul confirmă forma bună

LIGA I. Prima victorie a sezonului pentru Pandurii, Ceahlăul confirmă forma bună
de M.T.    |    30 Aug 2014   •   10:17

Pandurii Tg. Jiu a obţinut prima victorie din actualul sezon, gorjenii reuşind să se impună cu 2-0 în deplasare în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, în etapa a 6-a din Liga I.

Echipa antrenată de Petre Grigoraş a deschis scorul la prima ocazie importantă, prin Buleică, acesta înscriind în minutul 35 cu un şut plasat, după ce a scăpat de marcajul fundaşilor adverşi.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 88, atunci când lituanianul Matulevicius a transformat un penalty acordat în urma unui henţ comis de Creţu.

Într-o altă partidă disputată vineri, la Piatra Neamţ, Ceahlăul a confirmat momentul foarte bun pe care îl traversează.

După ce în runda trecută s-a impus pe terenul campioanei Steaua, formaţia pregătită de Florin Marin a câştigat cu 2-0 în faţa Concordiei Chiajna.

Ambele goluri ale nemţenilor au fost marcate de căpitanul Achim, în minutele 71 şi 76, ultimul din penalty, acelaşi jucător care a adus şi victoria din Ghencea.

După un început dificil de campionat, în care a suferit două înfrângeri în tot atâtea meciuri, Ceahlăul a ajuns acum la a patra etapă consecutivă fără eşec şi, cu 10 puncte, a urcat până pe locul 5 al clasamentului.

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close